Great to see you here!

Ledigt vikariat som fastighetsskötare

Vill du jobba på #mågottfabriken? 

Vi söker en vikarie för vår fastighetsskötare som går på föräldraledigt i februari. Vikariatet är för 1 år med möjlighet till förlängning. Som fastighetsskötare består dina arbetsuppgifter av tillsyn, skötsel och underhåll av Optinovas fastigheter i Godby. Arbetsuppgifternas art och mängd varierar och tillsammans med resten av fastighetsteamet, dvs dina två närmaste kollegor, delar ni på ansvaret.   

Du har minst 2 års erfarenhet av arbete som fastighetsskötare. Det är till din fördel om du besitter djupare kunskaper inom el, VVS och  bygg. Du tar ansvar och är driven. Du trivs med att jobba i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet, samarbetsförmåga och serviceanda. Du har ett gott humör och alltid vänligt bemötande och tillför med din kompetens och attityd till #mågottfabriken.  

Dina svenska kunskaper behöver vara goda eftersom arbetsspråket på Optinova i Godby är svenska.  

Tillträde till tjänsten enligt överenskommelse.  

Din ansökan, CV och löneanspråk vill vi ha senast den 7 januari 2019. Ansök här. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. 

För ytterligare information om jobbet, kontakta Fastighetschef Bosse Karlsson, bo-yngve.karlsson@optinova.com  +358 18 32 92 35.