Job Opening in Godby, Åland

Personalchef till vår fabrik i Godby, Åland

Idag är vi drygt 150 personer anställda vid fabriken i Godby och växande. Vi har kunder över hela världen och personal med olika bakgrunder och erfarenheter.

Ditt ansvarsområde

Som personalchef kommer du att planera, leda och löpande utveckla vår personalfunktion. Du blir ett starkt stöd för vår affär, då vi tror på att företagskulturen och människorna är grunden för vår framgång.

Din bakgrund

För att lyckas i rollen som personalchef tror vi att dina viktigaste egenskaper är ett genuint intresse för människor och ett coachande arbetssätt.

Vi vill att du har en personalvetarutbildning på högskolenivå och erfarenhet av kvalificerat personalarbete såsom talanghantering, gruppdynamik- & kompetensutveckling, rekrytering genom olika kanaler och nätverk, kulturbyggande och förhandling/konflikthantering.

Viktiga personliga egenskaper för rollen är att du är nyfiken och intresserad, driven av att utveckla samarbete, ledarskap och kultur. Du hör människor, men är också strukturerad och kan analysera och använda data, en Agil HR person helt enkelt.

Arbetsspråket på Optinova är svenska men du ska även ha goda kunskaper i engelska.

Tillträde enligt överenskommelse. Tillsvidareanställning, heltid. Ange löneanspråk.

För mer information om tjänsten, kontakta VD Andreas Perjus, andreas.perjus@optinova.comtel +358 18 32900.

Skicka in din ansökan och CV till HR-direktör Per Lycke, per.lycke@optinova.comsenast den 23.10.2017.