Job Opening in Godby, Åland

Vi söker:

Polymeringenjör

Ditt ansvarsområde:

Till arbetet hör utvecklings- och förbättringsarbeten med material och tillverkningsprocesser, samt att både internt och mot kunder bistå med materialkompetens.

Med dina specialistkunskaper är du en nyckelperson i företagets teknik- och utvecklingsgrupp, som idag består av 15 personer med olika kompetenser och ansvarsområden.

I arbetet ingår att upprätthålla och skapa goda relationer med våra råmaterialleverantörer som finns globalt.

 

Din bakgrund:

Du har en universitetsexamen inom polymerteknik eller kemiteknik med gedigna kunskaper i polymerteknologi och gärna några års arbetslivserfarenhet från tillverkande plastindustri.

Viktiga personliga egenskaper för rollen är att du är serviceinriktad och flexibel. Du är prestigelös och har lätt för att samarbeta. Du skall inge ett förtroendegivande bemötande och ha en strukturerad och god administrativ förmåga.

 

Vi erbjuder en dynamisk och trivsam arbetsplats och ger dig möjlighet att växa i en trevlig och coachande miljö i #Mågottfabriken.

Arbetsspråket på Optinova är svenska men tjänsten förutsätter även goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Placeringsorten är Godby, Åland.

Tillträde enligt överenskommelse. Ange löneanspråk.

För frågor om tjänsten, kontakta polymeringenjör

Sylwia Strzalkowska, sylwia.strzalkowska@optinova.com eller ring

tel: +358 18329233

Skicka in din ansökan och CV till HR-direktör Per Lycke, per.lycke@optinova.com senast den 25.9.2017.