Great to see you here!

Job Opening in Godby, Åland

Optinova Godby Ab är en världsledande underleverantör av specialslangar för den medicinska industrin och ingår i Optinova Holding koncernen.  

Vi söker nu Maskinoperatörer 

Som maskinoperatör arbetar du med tillverkning och/eller efterbearbetning av slang avsedd för krävande medicinskt bruk. Vår ISO13485 certifiering tillsammans med din noggrannhet och precision är grunden för oss att upprätthålla vår globalt kända Optinovakvalitet.  

Har du en positiv attityd? Är du hjälpsam och ansvarstagande? Då kan du vara den vi söker. Har du någon form av teknisk utbildning eller erfarenhet av verkstadsarbete ser vi det som en merit. Goda kunskaper i svenska behövs då det är vårt arbetsspråk. 

Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt jobb i ett växande företag, #mågottfabriken, där vi tillsammans jobbar för att alla ska trivas och utvecklas. Utbildning sker i jobbet, anställningen är tillsvidare, jobbet är heltid och sker i 3-skift. Tillträde enligt överenskommelse. 

Intresserad? 

Ansök här senast 26 mars! Vi intervjuar fortlöpande. För mer information kontakta Sebastian Cederberg, sebastian.cederberg@optinova.com