A Career within Optinova?

Would you like to work in an international high technology company where consideration for employees and clean working environment are prioritized?

Optinova's global manufacturing and sales support operations depend on highly skilled professionals. Currently, Optinova Group employs approximately 400 people. We accept expressions of interest continuously!

We have openings in several disciplines:

  • IT
  • Economy
  • Development
  • Quality management
  • Manufacturing
  • Customer service
  • Saes & Marketing

 

Lediga jobb just nu:

Personalchef till vår fabrik i Godby, Åland

Idag är vi drygt 150 personer anställda vid fabriken i Godby och växande. Vi har kunder över hela världen och personal med olika bakgrunder och erfarenheter.

Ditt ansvarsområde

Som personalchef kommer du att planera, leda och löpande utveckla vår personalfunktion. Du blir ett starkt stöd för vår affär, då vi tror på att företagskulturen och människorna är grunden för vår framgång.

Din bakgrund

För att lyckas i rollen som personalchef tror vi att dina viktigaste egenskaper är ett genuint intresse för människor och ett coachande arbetssätt.

Vi vill att du har en personalvetarutbildning på högskolenivå och erfarenhet av kvalificerat personalarbete såsom talanghantering, gruppdynamik- & kompetensutveckling, rekrytering genom olika kanaler och nätverk, kulturbyggande och förhandling/konflikthantering.

Viktiga personliga egenskaper för rollen är att du är nyfiken och intresserad, driven av att utveckla samarbete, ledarskap och kultur. Du hör människor, men är också strukturerad och kan analysera och använda data, en Agil HR person helt enkelt.

Arbetsspråket på Optinova är svenska men du ska även ha goda kunskaper i engelska.

Tillträde enligt överenskommelse. Tillsvidareanställning, heltid. Ange löneanspråk.

För mer information om tjänsten, kontakta VD Andreas Perjus, andreas.perjus@optinova.com tel +358 18 32900.

Skicka in din ansökan och CV till HR-direktör Per Lycke, per.lycke@optinova.comsenast den 23.10.2017

 

 

Processingenjör

Optinova är ett av världens främsta extruderingsbolag av polymerslang både för medicinskt och industriellt bruk. Vi växer och behöver öka vår kompetens inom vårt kärnområde extruderingsprocesser. Du har kanske inte jobbat med exakt extrudering, men du har en bakgrund inom processutveckling på ett systematiskt och kreativt sätt.  

Ditt ansvarsområde

Som Processingenjör kommer du att arbeta i projektteam med utveckling av nya och förbättring av existerande extruderingsprocesser med tillhörande produktionsutrustning. Du kommer att ha många kontaktytor, både internt mot vår produktion och externt mot kunder och partners över hela världen. Tillsammans med ditt team på utvecklingen så kommer du att hjälpa oss att ta ännu ett steg mot mer avancerade produkter och högre kvalitet. 

Din bakgrund

Du har en högskoleingenjörsexamen och gärna några års arbetslivserfarenhet från tillverkande plastindustri eller annan relevant processindustri där optimering av processer har varit i fokus.

Erfarenhet inom den medicintekniska industrin, extrudering eller polymerkunskap är meriterande. Kunskap inom datastödd processimulering eller 3D-design av verktyg är spännande.

Viktiga personliga egenskaper för rollen är att du är serviceinriktad och flexibel, nyfiken och framåt. Du är prestigelös och har lätt för att samarbeta, i samklang med Optinovas nyckelvärderingar helt enkelt.

Vi erbjuder en dynamisk och trivsam arbetsplats och ger dig möjlighet att växa i en trevlig och coachande miljö på #Mågottfabriken.

Arbetsspråket på Optinova är svenska men tjänsten förutsätter även goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Placeringsorten är Godby, Åland.

Tillträde enligt överenskommelse. Ange löneanspråk.

För mer information om tjänsten kontakta Utvecklingsdirektör Dan Andersson, tel: +358 18329205 eller dan.andersson@optinova.com

Skicka in din ansökan och CV till HR-direktör Per Lycke, per.lycke@optinova.comsenast den 27.10.2017.

 

 

 

 

Open application

You can either submit this form or e-mail your CV to career@optinova.com