A Career within Optinova?

Would you like to work in an international high technology company where consideration for employees and clean working environment are prioritized?

Optinova's global manufacturing and sales support operations depend on highly skilled professionals. Currently, Optinova Group employs approximately 400 people. We accept expressions of interest continuously!

We have openings in several disciplines:

  • IT
  • Economy
  • Development
  • Quality management
  • Manufacturing
  • Customer service
  • Sales & Marketing

 

Just nu söker vi:

Arbetsledare till avdelning Termoplast, Godby, Åland

Ansvarsområden:

Ledning och utveckling av avdelningens personal, processer och arbetssätt är arbetsledarens viktigaste ansvarsområden. Du skall även upprätthålla Optinovas kvalitetssystem på avdelningen och ansvara för att en effektiv leverans av produkter enligt Optinovastandard sker.

I arbetet som arbetsledare ingår givetvis att stöda och coacha dina medarbetare. Du ska planera och leda medarbetare med fokus på rationell produktion. Bereda och planera för optimalt maskinutnyttjande. Driva avdelningens förbättringsprogram och digitalisering.

Din bakgrund:

Vi söker dig som har utbildning på minst gymnasial nivå och dokumenterad erfarenhet av arbetsledande funktioner, gärna från tillverkande industri.

Du är en tydlig och engagerad ledare som tycker om att leda och samarbeta med andra människor, samt drivs av att ständigt utveckla och förbättra den miljö du jobbar i.

Arbetsspråket på Optinova är svenska men du ska även ha goda kunskaper i engelska och en god kommunikationsförmåga i tal och skrift.

Tillträde enligt överenskommelse. Tillsvidareanställning, heltid.

För mer information om tjänsten, kontakta produktionsdirektör Bernt Björklund, bernt.bjorklund@optinova.com, tel, 32900.

Skicka in din ansökan och CV till HR-direktör Per Lycke, per.lycke@optinova.com senast den 30.6.2017.

 

 

Open application

You can either submit this form or e-mail your CV to career@optinova.com